Salarisadministratie in OAMKB Horeca

Bij het bouwen aan een horeca onderneming zul je steeds kleine stappen nemen, als een trap naar boven in plaats van een mooie stijgende lijn. Ook MKB’ers in de horeca zijn vaak begonnen als ZZP’er met een eigen zaak. Op het moment dat je versterking aanneemt verandert er plotseling enorm veel in de bedrijfsvoering. Het is verstandig om voor deze fase in je professionele carrière de juiste maatregelen te treffen en het personeelsbeleid op poten te zetten. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen, standaard contracten opstellen en belastingtechnische zaken als premies en heffingen berekenen. Als je hiermee op tijd start, heb je daar later bij het aannemen van personeel geen omkijken meer naar. Richt daarom de salarisadministratie in horeca direct helemaal goed in, Bas van Kooten van OAMKB helpt je daar graag bij. Als financieel professional met een uitgebreide ervaring in de horecasector kan hij samen met de ondernemer daadkrachtig handelen.

Zorg dat jouw salarisadministratie in horeca voor eens en voor altijd goed geregeld is, maak een afspraak met Bas van Kooten, de horeca specialist bij OAMKB.

Vele handjes maken licht werk, maar…

Ben jij het soort horeca professional die perfect zaken kan delegeren, of doe je het vaak zelf omdat je dan zeker weet dat het goed gaat? Vaak denken ondernemers de salarisadministratie in horeca er ook even bij te nemen, maar dat loopt niet altijd op rolletjes. Ten eerste houd je minder tijd over aan de dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen, ten tweede is het printen van loonstroken en salaris overboeken niet echt een “glamour” klus. Als jij een kei bent in delegeren kun je de salarisadministratie in horeca uitbesteden, waarmee je direct van dit soort voordelen geniet:

Neem contact op met Bas van Kooten, hij is niet alleen jouw lokale financieel professional van OAMKB, hij heeft ook een uitgebreide ervaring met salarisadministratie in horeca.

Het is nu tijd om de salarisadministratie in horeca te regelen

Om zover te komen in deze sector is het zeker geen eenvoudige opgave geweest, je bent vast wel toe aan een adempauze. Toch zijn er altijd verantwoordelijkheden die je niet uit het oog mag verliezen. Gelukkig is de salarisadministratie in horeca een proces dat je slechts eenmalig goed moet doorlopen, en waar je vervolgens haast geen omkijken meer naar hebt. Veel processen zijn identiek voor elke onderneming, het zijn die unieke kenmerken van jouw bedrijf waar Bas van Kooten je mee van dienst zal zijn.

Ben jij voorbereid op uitbreiding en nieuw personeel? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Bas van Kooten voor een salarisadministratie in horeca waar je op kunt vertrouwen, en op kunt bouwen.