Oplossingen op maat

Als ondernemer in de horeca zijn er volop redenen om je eigen zaak te beginnen, snel rijk worden staat niet vaak op de eerste positie. Horecaondernemers beginnen met een bedrijf omdat ze affiniteit hebben met het vak, of voor het ondernemerschap in brede zin. Daarbij word je gemotiveerd en geïnspireerd om een onderneming te leiden. Uiteraard zijn niet alle zaken die je moet regelen even interessant voor je, de boekhouding is typisch een verplichting waar veel horecaondernemers tegenop zien. Het is belangrijk, maar dat betekent niet dat je na openingstijden ook nog eens bonnetjes wilt uitpluizen of facturen wilt scannen in de boekhoudsoftware. Je bent liever bezig met de zaak en met jouw klanten. Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar duidelijke oplossingen in horeca is Bas van Kooten de man die je zoekt. Als financieel professional bij OAMKB maakt hij onderdeel uit van een landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en juristen. Daarnaast heeft Bas zelf een ruime ervaring in de horeca, hij weet precies wat je wilt en wat je bedoelt. Dat de tarieven ook nog eens heel scherp liggen is dan de kers op de taart.

Informeer vandaag nog naar oplossingen in horeca waar je mee verder komt, maak vrijblijvend kennis met Bas van Kooten van OAMKB.

Ondernemen als een fornuis

Als horecaondernemer moet je vaak letterlijk en figuurlijk een fornuis met pannen onder controle houden, niets mag overkoken of aanbranden. Als je niet oplet zakt die soufflé compleet in elkaar. Daarom blijf je leren, je kijkt om je heen naar nieuwe ontwikkelingen die de bedrijfsvoering eenvoudiger en effectiever maken. Op basis van vernieuwende administratieve oplossingen in horeca kun je voordeel behalen ten opzichte van de concurrentie. Als je dan snel contact kunt leggen met een administratiekantoor die jouw situatie kent kun je werken aan zaken als:

Oplossingen in horeca waar je verder mee komt

Bas van Kooten biedt altijd maatwerk oplossingen voor horecaondernemers, daarbij wordt altijd gekeken naar:

Bespreek met Bas van Kooten de oplossingen in horeca voor vandaag, morgen en verder. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Wij hebben oplossingen voor: