Ons verhaal

Ik heb heel bewust gekozen voor de studies Middelbare Hotelschool en daarna Hotel Management (HBO) met de afstudeerrichting Financieel Management. Na een uitgebreide carrière binnen de internationale hotellerie en restaurantsector (zelfstandig ondernemer en general management) heb ik zeven jaar gewerkt bij het kenniscentrum horeca. Inmiddels ben ik alweer enkele jaren actief als zelfstandig horeca-adviseur en trainer. Door het partnerschap binnen OAMKB komen alle voordelen samen waar ik het verschil mee kan maken ten opzichte van standaard boekhouders, accountants en ‘adviseurs’. Ik haal enorm veel voldoening uit een goede samenwerking, het leveren van super dienstverlening en iedere keer opnieuw mijn klanten positief verrassen!

Samenwerking en communicatie vanuit ervaring

De horecabranche is een sector waar betrouwbare en tijdige sturingsdata de ondernemer enorm kan helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Of je nu een startende ondernemer bent of reeds door de wol geverfd bent, in beide gevallen heb ik je veel te bieden. Het is mogelijk dat we de administratie overnemen op de manier zoals je dat gewend bent, we kunnen er ook voor kiezen samen met jou zoveel mogelijk processen te automatiseren waarmee je enorm veel tijd en frustratie zult besparen. De keuze is aan jou! Klein of groot, de principes blijven hetzelfde: Kwalitatief hoogstaande dienstverlening tegen een scherp en transparant tarief, door een ervaren ondernemer.

Ik beschik over ruime financiële en management ervaring en heb een passie voor cijfers. Daarnaast beschik ik over een ‘helikopterview’ en spreek de taal van de ondernemer. Hierdoor ben ik in staat statische cijfers snel te vertalen naar praktisch advies.

Online werken met een persoonlijk contact

Door mijn specialisatie krijg je een adviseur die echt weet waar hij het over heeft, geen generalist die een paar standaard opmerkingen kan maken waar je niet mee geholpen bent. Mijn kantoor is gevestigd in Den Haag maar ik werk landelijk. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks het feit dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn, en ook tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Zo leer ik niet alleen jou maar ook je onderneming kennen, en kan ik me nog beter inleven in de situatie van jouw organisatie als geheel.

Uiteindelijk moet er een ‘klik’ zijn tussen ondernemer en financieel adviseur, daarom richt ik me op horeca ondernemers die van aanpakken weten. Als je op zoek bent naar een financieel adviseur/boekhouder die jouw taal spreekt nodig ik je graag uit om eens nader kennis te maken.