Ik ben op zoek naar juridische hulp

Een creatieve horeca ondernemer moet zo nu en dan de grenzen van de wetgeving opzoeken, uiteraard kleuren we daarbij altijd netjes tussen de lijntjes. Dat neemt niet weg dat je geheid ooit voor uitdagingen van juridische aard komt te staan. Bij dit soort vragen kun je niet rustig afwachten wat er gaat gebeuren, je wilt direct antwoord op je vragen. In dat geval is het een geruststelling dat je niet direct een dure advocaat in de arm hoeft te nemen, jouw eerste halte is gewoon die vertrouwde persoon die jouw bedrijf al heel goed kent. Bas van Kooten van OAMKB is namelijk ook voor juridisch advies in horeca jouw eerste aanspreekpunt. En wees gerust, het is geen “uurtje-factuurtje” verhaal, je kunt gratis en vrijblijvend jouw juridische vragen stellen als klant. Het is overigens mogelijk dat er voor jouw juridische uitdaging meer kennis vereist is dan Bas van Kooten je kan bieden, in dat geval heeft hij via het uitgebreide OAMKB netwerk toegang tot vele HBO juristen waaronder ook specialisten op horeca gebied. Vooraf ontvang je uiteraard een heldere offerte, en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wil je meer weten over lokale vergunningen, kun je een zaak overnemen of lig je overhoop met een leverancier? Snel en doeltreffend juridisch advies in horeca krijg je van Bas van Kooten. Neem direct contact op en stel jouw vraag.

Ondernemen met zekerheid

Een slimme ondernemer probeert altijd aan de juiste kant van de wet te blijven, dan krijg je ook niet te maken met justitie. Dat neemt niet weg dat juridische kwesties jou ook weten te vinden. In die gevallen is het prettig dat de persoon die ook voor je als financieel professional actief is, tevens het eerste aanspreekpunt is voor juridisch advies in horeca. En je krijgt gelukkig niet direct een gepeperde rekening voorgeschoteld. Denk bijvoorbeeld aan dit soort juridische vraagstukken:

Als horeca ondernemer heb je al genoeg zorgen aan je hoofd. Informeer voor juridisch advies in horeca als eerste bij Bas van Kooten van OAMKB.

Juridisch advies in horeca op een hoger niveau

Bas van Kooten geeft je praktisch advies, maar hij is geen jurist. Gelukkig kan elke OAMKB adviseur een beroep doen op HBO juristen met uiteenlopende specialisaties. Niet alleen zoekt Bas naar de juiste jurist, hij zorgt er ook voor dat je eerst een nette offerte ontvangt.

De wetgeving biedt vele mogelijkheden, maar ook restricties. Voor juridisch advies in horeca is Bas van Kooten jouw eerste hulplijn.