Horeca adviesbureau

Een bedrijf starten in de horeca is niet voor iedereen weggelegd. De druk op ondernemers in deze sector is hoog, het is alsof je zelf continu in een snelkookpan zit. Toch is het ook een heel interessante uitdaging, omdat er zoveel aspecten van het ondernemerschap samenkomen. Of kunnen we beter spreken van ingrediënten? Zo werk je direct met leveranciers en klanten, er worden producten aangeboden maar het is ook zeker een dienstverlenend vak. Zelfs wanneer je alles perfect gepland hebt zullen er altijd weer verrassingen zijn. Vaak positief maar soms ook negatief. Met zoveel zaken om rekening mee te houden blijven de administratieve zaken nogal eens liggen. Terwijl juist die ‘saaie’ administratie en andere bedrijfsmatige verplichtingen van groot belang zijn voor een robuuste en duurzame onderneming. Bas van Kooten is jouw vaste aanspreekpunt bij het OAMKB horeca adviesbureau. Niet alleen geeft hij praktisch advies op maat, hij denkt proactief mee en zorgt dat je als ondernemer de maximale potentie kunt behalen. Ontdek wat het ‘geheime ingrediënt’ is voor jouw horeca onderneming.

 

Bas van Kooten levert maatwerk dienstverlening voor ondernemers met ambitie. Plan direct een afspraak in met het horeca adviesbureau voor meer informatie.

Waarom organiseren zo belangrijk is

“Mis en place”, dat is de term voor een goede voorbereiding in de keuken. Een chef zorgt ervoor dat alles in de keuken compleet is om de gasten later in de watten te leggen. Daarbij werk je volgens standaard methoden en protocollen. Een deel kun je leren, een deel moet je ervaren en dan is er nog een belangrijk deel; samenwerking. Met keukenpersoneel, met de bediening, leveranciers en professionals die je helpen de onderneming draaiende te houden. Zo zal het horeca adviesbureau je helpen met zaken als:

Horeca adviesbureau

Eigenlijk hoort de term ‘fast food’ over de producten te gaan, helaas lijkt het meer van toepassing op al die horeca ondernemers die over de kop gaan. Dit heeft doorgaans niet te maken met een slechte menukaart, maar met onder andere een onvolledige administratie. Je kunt als ondernemer nou eenmaal niet alle (gehakt)balletjes in de lucht houden. Werk daarom samen met mensen die je kunt vertrouwen, en waar je op kunt bouwen. In deze sector zijn er niet alleen specifieke uitdagingen, er liggen ook enorm interessante mogelijkheden op je te wachten. Denk aan een franchise concept, een lening voor uitbreiding of gewoon een solide administratie om de BTW netjes bij te houden.

Meer weten over de diensten van het OAMKB horeca adviesbureau? Neem dan contact op met Bas van Kooten voor een vrijblijvende kennismaking.