Bedrijfssoftware voor elk bedrijf in de horeca

Hoewel er veel horeca ondernemers zijn die de laatste jaren zware tijden hebben doorgemaakt, liggen er nog steeds volop kansen in deze sector. Je moet als horeca professional wel rekening houden met een aantal zaken om de komende jaren ook nog succes te kunnen boeken, zoals het vernieuwen van de bedrijfssoftware in horeca. Het komt steeds vaker voor dat ondernemers met een zaak die snel groeit, niet voldoende tijd besteden aan het opschalen van de administratieve software. Je kunt denken dat het niet zo belangrijk is, toch kun je hier op termijn flink mee in de problemen komen. Eigenlijk is dit heel eenvoudig op te lossen, wanneer je op tijd investeert in moderne bedrijfssoftware in horeca zul je niet alleen jouw bedrijf daadkrachtiger maken, je kunt er op termijn kosten en tijd mee besparen. Wanneer je wilt weten welke bedrijfssoftware in horeca het beste werkt kun je een beroep doen op Bas van Kooten, dat is de horeca expert bij OAMKB, een landelijk netwerk van accountants, financieel adviseurs en aangesloten juristen. Door maatwerk advies uit te brengen die aansluit op jouw onderneming kan Bas een oplossing aanbieden waar je jarenlang mee vooruit kunt.

Online bedrijfssoftware in horeca op basis van een “echte” financieel professional die voor je klaar staat. Ontdek zelf de voordelen van het OAMKB concept en plan direct een afspraak in.

Bedrijfssoftware in horeca

Je zult een aantal beslissingen moeten nemen waarvan dit de voornaamste is; ga je de huidige bedrijfssoftware upgraden, of kies je voor een compleet nieuw systeem? In feite zal het resultaat precies gelijk zijn, je hebt behoefte aan administratieve software waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee vooruit kunt. Dan heb je een schaalbaar systeem nodig, op basis van jouw organisatie maar ook zeker de wet- en regelgeving die in de loop der jaren zal veranderen. Hier zijn alvast enkele aandachtspunten om in het oog te houden bij de keuze voor bedrijfssoftware in horeca:

OAMKB besteedt veel aandacht aan online werken, ook met bedrijfssoftware in horeca. Het maakt daarbij niet zoveel uit welk pakket er gebruikt wordt, dit kan Exact Online zijn, maar ook Yuki, Reeleezee, Ficsus.nl of Twinfield. Samen met Bas van Kooten wordt er gekeken naar de huidige situatie, en de ambities voor de toekomst. Het doel is altijd om de administratie beter en eenvoudiger te maken.

Vraag direct na wat er mogelijk is met bedrijfssoftware in horeca, neem contact op met Bas van Kooten van OAMKB.