Horeca adviesbureau

Als horecaondernemer moet je niet alleen weten welke beslissingen je moet nemen, maar ook wanneer je ze het beste neemt. Als je beschikt over een goed gevoel voor timing kan dat het verschil maken tussen hoge pieken en diepe dalen. Daarbij is het helaas niet mogelijk om in een glazen bol te kijken, er zullen zich altijd situaties voordoen die je niet hebt voorzien. Toch kun je verder kijken in de toekomst dan je wellicht voor mogelijk houdt. Wanneer er bijvoorbeeld veel nieuwe werknemers in een korte tijd bij gaan komen, of wanneer je een andere zaak kunt overnemen, zul je in korte tijd belangrijke beslissingen moeten maken. In dit soort risicovolle situaties zul je profiteren van een solide basis die je helpt daadkrachtig te handelen. In samenwerking met jouw bedrijfsadviseur in horeca Bas van Kooten kun je op het juiste moment ook de juiste beslissingen nemen. Bas van Kooten is aangesloten bij het OAMKB netwerk van fiscalisten, accountants en aangesloten juristen die landelijk opereren, waarbij Bas zich specifiek heeft toegelegd op de horecasector. Alle aangesloten financieel professionals delen die passie voor ondernemen, en hebben een frisse blik op fiscaliteiten.

Ben je op zoek naar een bedrijfsadviseur in horeca die ook echt tijd voor je heeft? Maak dan vrijblijvend kennis met Bas van Kooten, financieel professional van OAMKB.

Jouw onderneming volledig in beeld

Je hebt jaren en misschien wel decennia gewerkt om een succesvolle horeca onderneming op te bouwen. Op het moment dat jouw inzet zich omzet in resultaten haal je even opgelucht adem. Het moment wanneer je in die stroomversnelling terechtkomt kun je enorm groeien, maar ook keihard op je bek gaan. Dat komt vaak omdat je vooraf te weinig rekening hebt gehouden met de standaard bedrijfsprocessen binnen de onderneming. Een compleet zicht op het bedrijf is van levensbelang, je kunt dan met vertrouwen en visie bouwen aan de toekomst. Je kunt met de bedrijfsadviseur in horeca sparren over zaken als:

Een bedrijfsadviseur in horeca die jouw taal spreekt

Een ambachtelijke speciaalbier brouwer met één kleine ketel is niet te vergelijken met een internationale bierbrouwer met een miljarden omzet. Omdat iedere horecaondernemer uniek is, zal Bas van Kooten vaak minstens zoveel naar zijn klanten luisteren als spreken. Hoe jij er nu voor staat legt immers de blauwdruk voor morgen. Met een bedrijfsadviseur in horeca die jouw taal spreekt kun je sneller schakelen en samen de juiste koers bepalen.

Je kunt ook contact opnemen met Bas van Kooten buiten kantoortijden en ook in het weekend. De belastingadviseur in horeca staat voor je klaar, plan direct een adviesgesprek in voor meer informatie.